DATA |
OBIAD |
---|---|
20.11.2023 r. |
I danie: zupa brokułowa z kaszą na wywarze warzywnym ze śmietaną. II danie: sos mięsny z papryką, ziemniaki, ogórek kiszony, herbata, soczek owocowy. |
21.11.2023 r. |
I danie: zupa jarzynowa na jogurcie i wywarze drobiowym. II danie: potrawka z ryżem, surówka z kapusty kiszonej, kompot owocowy. |
22.11.2023 r. |
I danie: fasolka po bretońsku na jogurcie, bułka ziarnista. II danie: racuchy z rodzynkami, herbata, jogurt. |
23.11.2023 r. |
I danie: zupa rybna z kluseczkami na wywarze warzywnym, zabielana jogurtem. II danie: kotlet mielony, ziemniaki, ćwikła, kompot owocowy |
24.11.2023 r. |
I danie: kapuśniak z ziemniakami na wywarze warzywnym, II danie: pierogi ruskie, surówka z marchewki i jabłka, herbata, soczek |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.