DATA |
OBIAD |
---|---|
17.04.2023 r. |
I danie: zupa jarzynowa zabielana śmietaną, z natką pietruszki. II danie: spaghetti z mięsem i żółtym serem, herbata, owoc. |
18.04.2023 r. |
I danie: zupa koperkowa z lanym ciastem, zabielana śmietaną. II danie: gulasz z indyka z kaszą jęczmienną, surówka z kapusty kiszonej, kompot owocowy. |
19.04.2023 r. |
I danie: zupa brokułowa z kaszą zabielana śmietaną. II danie: filet z miruny, ziemniaki, ćwikła, kompot owocowy. |
20.04.2023 r. |
I danie: zupa pomidorowa z makaronem na wywarze warzywnym. II danie: potrawka z ryżem i marchewką, ogórek kiszony, kompot owocowy. |
21.04.2023 r. |
I danie: kapuśniak z ziemniakami na wywarze drobiowym z koperkiem. II danie: naleśniki z serem i sosem truskawkowym, herbata. |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.