DATA

OBIAD

28.10.2024 r.
poniedziałek

I danie: zupa gulaszowa na wywarze warzywnym z natką pietruszki.
Zawiera alergeny: seler, mleko i produkty pochodne.

II danie: ryż z jabłkami i sosem truskawkowym, herbata z cytryną.
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne.

29.10.2024 r.
wtorek

I danie: zupa ogórkowa z ryżem na wywarze drobiowym z koperkiem.
Zawiera alergeny: seler, mleko i produkty pochodne.

II danie: filet z miruny, ziemniaki, ćwikła, kompot owocowy.
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, jaja ryby.

30.10.2024 r.
środa

I danie: zupa grzybowa z makaronem zabielana śmietaną.
Zawiera alergeny:
mleko i produkty pochodne, seler.

II danie: gołąbki w sosie pomidorowym, herbata z cytryną, soczek owocowy.
Zawiera alergeny:
seler, mleko i produkty pochodne.

31.10.2024 r.
czwartek

I danie: zupa brokułowa z kaszą, z natką pietruszki.
Zawiera alergeny: seler, mleko i produkty pochodne.

II danie: schab w sosie własnym, kluski śląskie, fasolka szparagowa, kompot owocowy.
Zawiera alergeny:
mleko i produkty pochodne, zboża zawierające gluten.

01.11.2024 r.
piątek

WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH – DZIEŃ WOLNY

W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.


Wpłaty za obiady należy dokonywać na numer konta: 13 9159 1023 2005 5003 5241 0005