DATA |
OBIAD |
---|---|
28.10.2024 r. |
I danie: zupa gulaszowa na wywarze warzywnym z natką pietruszki. II danie: ryż z jabłkami i sosem truskawkowym, herbata z cytryną. |
29.10.2024 r. |
I danie: zupa ogórkowa z ryżem na wywarze drobiowym z koperkiem. II danie: filet z miruny, ziemniaki, ćwikła, kompot owocowy. |
30.10.2024 r. |
I danie: zupa grzybowa z makaronem zabielana śmietaną. II danie: gołąbki w sosie pomidorowym, herbata z cytryną, soczek owocowy. |
31.10.2024 r. |
I danie: zupa brokułowa z kaszą, z natką pietruszki. II danie: schab w sosie własnym, kluski śląskie, fasolka szparagowa, kompot owocowy. |
01.11.2024 r. |
WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH – DZIEŃ WOLNY |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.
Wpłaty za obiady należy dokonywać na numer konta: 13 9159 1023 2005 5003 5241 0005