DATA |
OBIAD |
---|---|
24.04.2023 r. |
I danie: krupnik z mięsem i ziemniakami, zabielany jogurtem na wywarze warzywnym. II danie: ryż z jabłkami zapiekany, z sosem truskawkowym, herbata, soczek owocowy. |
25.04.2023 r. |
I danie: zupa pieczarkowa na wywarze drobiowym, zabielana śmietaną II danie: kotlet drobiowy, ziemniaki, marchewki mini, kompot owocowy |
26.04.2023 r. |
I danie: zupa gulaszowa na wywarze warzywnym, zabielana jogurtem, seler. II danie: łazanki z kapustą i kiełbasą, herbata, owoc. |
27.04.2023 r. |
I danie: rosół drobiowo-wołowy z makaronem i natką pietruszki II danie: filet rybny w sezamie, ziemniaki, ćwikła, kompot wieloowocowy. |
28.04.2023 r. |
I danie: zupa ogórkowa z ryżem na wywarze drobiowym z koperkiem II danie: paluszki serowe, surówka z marchewki z ziarnem słonecznika, herbata. |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.