DATA |
OBIAD |
---|---|
10.04.2023 r. |
PONIEDZIAŁEK WIELKANOCNY |
11.04.2023 r. |
I danie: zupa pieczarkowa na wywarze drobiowym, zabielana śmietaną II danie: ryba opiekana, fryki z pieca, sałatka wielowarzywna, kompot owocowy. |
12.04.2023 r. |
I danie: zupa kalafiorowa na wywarze drobiowym, zabielana jogurtem, seler. II danie: gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym, herbata, owoc. |
13.04.2023 r. |
I danie: zupa grochowa z ziemniakami, zabielana jogurtem. II danie: filet z kurczaka z duszonymi warzywami, kasza bulgur, kompot wieloowocowy. |
14.04.2023 r. |
I danie: barszcz czerwony z ziemniakami na wywarze drobiowym z koperkiem. II danie: pierogi ruskie, surówka z marchewki z ziarnem słonecznika, herbata. |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.