DATA |
OBIAD |
---|---|
20.03.2023 r. |
I danie: zupa fasolowa z ziemniakami, zabielana śmietaną, z natką pietruszki. II danie: spaghetti z mięsem i serem, herbata, owoc. |
21.03.2023 r. |
I danie: rosół drobiowo – wołowy z makaronem i natką pietruszki. II danie: kotlet siekany, ziemniaki, surówka z białej kapusty, kompot owocowy. |
22.03.2023 r. |
I danie: krupnik z mięsem na wywarze warzywnym z natką pietruszki, abielany jogurtem. II danie: łazanki z kapustą i kiełbasą, herbata, soczek owocowy. |
23.03.2023 r. |
I danie: zupa rybna z kluseczkami na wywarze warzywnym. II danie: schab w sosie, kluski śląskie, fasolka szparagowa, kompot owocowy. |
24.03.2023 r. |
I danie: zupa pomidorowa z ryżem na wywarze drobiowym z natką pietruszki, zabielana jogurtem. II danie: naleśniki z serem, sos truskawkowy, herbata. |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.