Data | Jadłospis |
---|---|
15.03.21 poniedziałek |
I danie: Zupa z soczewicy z ziemniakami - zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, zboża zawierające, gluten.1 II danie: Spagetti z mięsem, herbata, soczek- zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, zboża zawierające gluten. |
16.03.21 wtorek |
I danie: Zupa pomidorowa z makaronem na wywarze drobiowym - zawiera alergeny: seler, mleko i produkty pochodne, zboża zawierające gluten. II danie: Filet z kurczaka, ziemniaki, surówka z pora z rodzynkami, kompot,- zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, zboża zawierające gluten, jaja |
17.03.21 środa |
I danie: Zupa kalafiorowa z kiełbasą na wywarze drobiowym z natką pietruszki - zawiera alergeny: seler, mleko i produkty pochodne, zboża zawierające gluten. II danie: Gołąbki w sosie pomidorowym, herbata, owoc - zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, seler. |
18.03.21 czwartek |
I danie: Zupa koperkowa z lanym ciastem na wywarze drobiowym – zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, seler. II danie: Filet z miruny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot, – zawiera alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jaja, ryba. |
19.03.21 piątek |
I danie: Barszcz czerwony z ziemniakami na wywarze drobiowym - zawiera alergeny: seler, mleko i produkty pochodne. II danie: Kopytka, marchewka z jabłkiem, kompot -zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, zboża zawierające gluten, jaja. |
W razie nieotrzymania wyżej wymienionych artykułów jadłospis może ulec zmianie.